Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (5.49 secunde)
Timp de sase ore, persoanele din public erau invitate sa foloseasca obiectele de pe masa in interactiunea cu artista care, la randul ei, se definea ca un obiect in acea seara.
Grupul Vocal Acapella va sustine sambata, 15 decembrie, de la orele 19.00, in Piata Mare din Sibiu un concert extraordinar de colinde si cantece de Craciun.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. Finala de la Vocea Romaniei, Ho ho ho 2:
La Art Safari, artistii Marcel Thiele si Nicoleta Jutka expun lucrarile lor intr-una dintre salile in care au fost inchisi pe vremuri dizidentii politici.
Viorica Pintilie lanseaza albumul Christmas time is here intr-un concert special la Cinema Pro, pe 12 decembrie, avandu-l ca invitat pe Virgil Iantu.
Primarul general Sorin Oprescu, la emisiunea Dupa 20 de ani. Edilul a vorbit despre gropi, strazi si casele care se pot darama Primarul general Sorin Oprescu a fost invitat in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata duminica la Pro TV si ProTV News, de la ora 10.00.
Ce i-a zis legat de vaccin In cadrul emisiunii Vorbeste lumea de la PRO TV de pe 21 martie 2019, Olivia Steer si medicul pediatru Mihai Craiu au discutat despre vaccin. ... Actrita si fosta vedeta PRO TV nu si-a exprimat parerea proprie legata de vaccin.
La virf, jocurile politice s-au complicat. Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
La virf, jocurile politice s-au complicat. Infrint pentru prima data de Tariceanu, care a refuzat sa mai execute disciplinat indicatiile primite de la Cotroceni si nu a mai demisionat, Basescu a facut citeva mutari pentru a reface terenul pierdut. ... Asa ca l-a scos la inaintare pe Stolojan.
Povestea cu PRO TV-ul ma sacaie in continuare. Si am constatat ca nu sunt singura pe care probabil domniile lor, de la PRO, ar considera-o „incuiate”. ... Nici unuia nu i-a placut ideea de destrabalare pe ritmuri de manea, sub titulatura de „imn national modificat” pentru toate gusturile.
E primul pas, cu carnetul poti antrena la amatori sau in scoli. ... La competitie e clar ca nu se poate (n.r. sa nu ai antrenor cu licenta Pro), la antrenamente trebuie sa spuna specialistii. Ce s-a intamplat la Rapid (n.r.
Cristian Delcea) Cristian Popescu este considerat cel mai mare poet roman de la Nichita Stanescu incoace. ... A murit in urma cu exact doua decenii, la 36 de ani. Scurta lui viata a fost o poezie de la un capat la altul.
Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor a anuntat, duminica seara, dupa ce exit-poll-urile au indicat un scor sub pragul electoral pentru partidul sau la europarlamentare, ca demisioneaza din Parlament, pentru ca formatiunea sa a fost "furata".
Emma Nicholson l-a vizitat pe Adrian Nastase la inchisoare Emma Nicholson a venit in Romania pentru a-l vizita, la Jilava, pe fostul premier Adrian Nastase.
In plus, acum avem toti jucatorii din strainatate la dispozitie. Daca meciul s-ar amana, nu se stie daca vor mai fi lasati de cluburile la care activeaza", a explicat secretarul general al FRR, Florin Matei.
Jucatorii celor doua echipe vor ajnge in scurt timp la stadion, iar partea de incalzire o vor efectua in trei parti: una la vestiare, alta in sala de forta si ultima pe terenul de joc. ... Pana acum am reusit sa deszapezim 60 la suta din suprafata de joc.
Lucian Avramescu) Olmert, fost primar al Ierusalimului si apoi prim ministru a fost condamnat la 6 ani de inchisoare. ... Nu a primit bani el direct. ... El a fost judecat si condamnat la 6 ani de puscarie. ... De ce i-ar fi varsat firmele constructoare fratelui din SUA suma?
Lucian Avramescu) Aseara m-a sunat doamna Doina Boriceanu, scriitoare din Bucuresti. A trait o vreme in tari exotice, unde sotul sau, doctorul Boriceanu, pe care-l cunosc direct, a muncit sa vindece bastinasii, cu o devotiune rara, de maladii diverse.
Imposibila intoarcere la Iliescu (Autor: Lucian Avramescu) Cineva, persoana cu urechea lipita mereu de bataia de inima sau de baros a politicii imi spune, sprijinindu-se pe un titlu al lui Marin Preda, ca este imposibila intoarcerea la Iliescu.
Extraordinarii Comunitatea pasionata de mediul digital isi da intalnire pentru a noua oara la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania. Conferinta are loc pe 30 septembrie, la JW Marriott Grand Hotel si va cuprinde atat dezbateri si prezentari, cat si gala de premiere Webstock Awards.
google-analytics.com